a9247b-555c8defa6744a39ad668a9fb3e9c37d-mv2-d-3973-2235-s-2

Welkom in de gezelligste haven van Brabant


Op het kruispunt van de AA, de Dieze en de Dommel ligt de fraaie stadshaven van ‘s-Hertogenbosch. Veilig en rustig gelegen tegen de historische vestingwerken. En op vijf minuten lopen van het bruisende bourgondische centrum. Ideaal voor passanten voor een perfect verblijf.

Corona

Alleen samen kunnen we Corona overwinnen. Daarom hebben wij van Watersportvereniging De Waterpoort het volgende protocol en bijbehorende gedragscode opgesteld.

Lees verder

Open

We zijn binnen de geldende maatregelen open voor passanten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de havenmeester via 06-12047342

Tarief

Liggeld €1,75 per strekkende meter inclusief douchemunten, Wifi, water (gelimiteerd) en elektriciteit, exclusief toeristenbelasting.

Meer voor passanten

Bossche Zomer

1 juli t/m 5 september!

Een mooie reden om naar 's-Hertogenbosch te komen. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers en geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur.

Meer over de Bossche Zomer

Watersportvereniging De Waterpoort

De Stadshaven van ’s-Hertogenbosch is ook de thuishaven van Watersportvereniging De Waterpoort. De Waterpoort is een kleine vereniging waar leden een actieve rol spelen. Het clubhuis is het ontmoetingscentrum zowel tijdens als buiten het vaarseizoen.

Meer over de vereniging